Hankook

Hankook Ventus S1 Evo K107 A banden

Vind uw

Ventus S1 Evo K107 A

hier!

Aan de banden van SUV's en 4x4-wagens worden andere eisen gesteld dan aan die voor reguliere personenwagens. Daarom is speciaal voor de zwaardere vierwielers de Hankook Ventus S1 EVO K107A op de markt gebracht. Dit type SUV-banden wordt geproduceerd voor de zomermaanden en de geboden rijprestaties voor dit seizoen zijn dan ook uitstekend. Comfort en stabiliteit staan bovenaan, en zelfs bij hogere snelheden blijkt hoe comfortabel autorijden met de Hankook Ventus S1 EVO K107A is. Optimale remeigenschappen maken dit bovendien een van de veiligere banden voor de SUV.

Profieleigenschappen

De Hankook Ventus S1 EVO K107A heeft een gevarieerd profiel, dat wordt gekenmerkt door vier diepe groeven die in de lengterichting zijn aangebracht. Hiertussen bevinden zich rubberstroken die voorzien zijn van schuingeplaatste lamellen en gebogen structuren. Met dit design is een optimaal contact met het asfalt bij elke snelheid gegarandeerd, ongeacht of er droge of regenachtige weersomstandigheden zijn. De groeven en lamellen voeren het water onder het loopvlak efficiënt af naar de zijkanten van de band, terwijl met dit doordachte profielontwerp tevens het gevaar op aquaplaning bij langdurige buien wordt geminimaliseerd. Natuurlijk presteert deze Hankook SUV-band ook uitstekend op onverharde wegen.

Effectiviteit

Op zaken als effectiviteit en rendement scoort de Hankook Ventus S1 EVO K107A eveneens bovengemiddeld. De slijtage waaraan de band bij normaal gebruik onderhevig is, verloopt bijzonder langzaam en een SUV kan dan ook duizenden kilometers afleggen voordat de profieldiepte niet meer voldoet aan de gestelde veiligheidseisen. Naast hun uitzonderlijke slijtvastheid, produceren de banden opvallend weinig geluid. Hiermee is de Hankook Ventus S1 EVO K107A een zeer rustige band, die de automobilist in staat stelt om ook bij een hoge snelheid stil te rijden. .

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK