Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Fortuna Sport F 2900 banden

Vind uw

Sport F 2900

hier!

De Fortuna Sport F 2900: all season sport

De Fortuna Sport F 2900 is in Europa ontworpen en wordt gemaakt in Azië. Deze all season sportband is verstevigd en is geschikt voor snelheden tot 270 kilometer per uur. Daarnaast kunnen de banden een extra zwaar gewicht dragen, dus een zwaardere auto of een auto met zwaardere last. Best u veel onderweg en vervoert u regelmatig zaken dan is deze band het overwegen waard.

De Fortuna Sport F 2900: sportief en zeer solide

Met de Fortuna Sport F 2900 kun je ongelimiteerd gooien. Dat komt natuurlijk niet alleen de sportieve rijder van pas. Wanneer je vaak zware lasten vervoert komt er even goed veel spanning op de banden te staan. Vooral in bochten leggen de meeste banden het relatief snel af, en dat komt doordat de meeste banden wel druk van voren/onderen kunnen verdragen, maar minder gemakkelijk met laterale druk (druk van de zijkant) omgaan. Deze band heeft een optimale drukverdeling en is in zijn geheel verstevigd (met meer materiaal en extra materiaal aan de zijkanten).

De Fortuna Sport F 2900 is ontwikkeld om snelheden van tot de 270 km/u mee te rijden. De band behoudt met die snelheden grotendeels zijn goede prestaties. Remweg en grip zijn bovengemiddeld, evenals grip op droge en op natte wegoppervlakken. Het profiel zorgt voor bescherming tegen aquaplaning, en afvoer van stofdeeltjes en andere ongewenste materialen, zodat u onder alle omstandigheden controle over uw voertuig behoudt.

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info