Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Dunlop SP Sport 600 banden

Vind uw

SP Sport 600

hier!

Dunlop SP Sport 600 banden leveren uitzonderlijke prestaties onder de meest veeleisende rijomstandigheden. De autobanden zorgen voor een stabiele wegligging, nauwkeurige stuurprecisie in de bochten en op hoge snelheid en comfortabel rijden door het weinige geluid dat deze banden produceren. De Dunlop SP Sport 600 is een sportieve zomerband voor snelle personenauto's die waarmaakt wat deze belooft.

Profieleigenschappen

Het speciale profiel van de Dunlop SP Sport 600 zorgt voor een uitstekende wegstabiliteit en goede stuurrespons bij alle snelheden. De rubbersamenstelling maakt het mogelijk dat deze band zowel op rechte einden als in de bochten zijn optimale vorm behoudt. De rechte groeven in deze autobanden bevorderen een snelle waterverplaatsing onder de banden, zodat er tijdens regenbuien een laag risico op aquaplaning is. Deze veilige autoband heeft een korte remafstand. Door de uitstekende tractie is het mogelijk om snel op te trekken.

Effectiviteit

De Dunlop SP Sport 600 is voorzien van velgrandbescherming, dat schade door botsen tegen stoepranden voorkomt. De autoband geeft een gelijkmatige drukverdeling bij het contact met de weg, wat tot comfortabel rijden leidt en minder slijtage van de banden teweeg brengt. Mocht de band onderweg onverhoopt lek gaan, kan er nog circa tachtig kilometer veilig worden doorgereden dankzij de verstevigde zijwand van deze autoband. De zomerband behoudt zijn originele vorm, ook al treedt er drukverlies op door de bandlekkage. .

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info