Dunlop

Dunlop SP Sport 01 A banden

Vanaf179,90 €per band
Vind uw

SP Sport 01 A

hier!

De Dunlop SP Sport 01A is een band voor sportieve rijders. De rijkwaliteiten van deze autoband zijn helemaal afgestemd op het rijden met hoge snelheid. De banden bieden een ongeëvenaarde stabiliteit bij een hoog vermogen, zorgen voor uitgebalanceerd en comfortabel rijden en garanderen een hoge weerstand tegen aquaplaning tijdens het rijden onder zeer natte weersomstandigheden. De Dunlop SP Sport 01A is een veelzijdige band voor middenklassers en luxe wagens.

Profieleigenschappen

De Dunlop SP Sport 01A is een vernieuwende band die vele kwaliteiten in zich heeft. Het asymmetrische bandenprofiel is opgebouwd uit verschillende zones die ervoor zorgen dat deze band een goede en nauwkeurige stuurhandling heeft, zowel op rechte wegen als in de bochten. Deze autobanden blijven vormvast tijdens hoge snelheden. De speciale rubbersamenstelling verzekert de bestuurder van een zeer goede grip op de weg op droge en natte wegen. De band beschikt over speciale groeven die voor een snelle waterafvoer onder de banden zorgen bij hevige regenval. Deze Dunlop-banden bieden daarmee een hoge weerstand tegen aquaplaning.

Effectiviteit

Met de Dunlop SP Sport 01A is het genieten van maximaal rijcomfort. De banden maken dankzij het bijzondere blokprofiel weinig geluid. Het uitgebalanceerde loopvlak waarborgt een gelijkmatige slijtage van de banden en daarmee een langere levensduur. De Dunlop-band blijft zelfs na lekrijden nog enige tijd prima functioneren. Door speciale technologie in de zijwanden kan er nog tachtig kilometer worden doorgereden op de weg, nadat de band lek is gegaan. De velg wordt beschermd tegen schuren tegen stoepranden of andere kleine obstakels.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK