Continental

Continental WinterContact TS 810 banden

Vind uw

WinterContact TS 810

hier!

De Continental Contiwintercontact ts 810 is dé sportband van Continental die in winterse omstandigheden zijn meerwaarde bewijst. De autoband biedt alles wat er bij wisselende weerscondities van een kwaliteitsband verwacht mag worden: een uitstekende stuurhandling, maximale grip op de weg, korte remweg en laag risico op aquaplaning tijdens flinke regenbuien. Het is veilig en aangenaam rijden met deze veelzijdige winterband, die ook een hoge beoordeling verdient op het gebied van rijzuinigheid en duurzaamheid.

Profieleigenschappen

De Continental Contiwintercontact ts 810 heeft een asymmetrisch bandenprofiel. De wijde, open groeven aan de binnenkant van de autoband zorgen voor een groot contactoppervlak. De autobanden bieden hierdoor extra grip en water, modder en sneeuw worden sneller afgevoerd. De kans op aquaplaning wordt hiermee flink gereduceerd. Het profiel in het midden van de band draagt eraan bij dat de remafstand op droge en natte wegen wordt verkort. De band is ook voorzien van stijve profielblokken. Deze zorgen voor een voortreffelijke stabiliteit in de bochten, waardoor de grip op de weg intact blijft. De rubbersamenstelling van de autoband leidt tot een nog betere rijstabiliteit. Ook bij hoge snelheden presteert deze winterband uitmuntend.

Effectiviteit

De Continental Contiwintercontact ts 810 is een uitblinker vanwege de excellente rijeigenschappen. De band heeft een verhoogde tractie en een lange levensduur. Het M+S keurmerk en het sneeuwvloksymbool garanderen dat deze band een goede en veilige keuze is bij het rijden in winterse omstandigheden. De Continental Contiwintercontact ts 810 is zeer geschikt voor sportauto's, middenklasse auto's en gezinswagens. Met een keuze voor deze winterband, wordt geïnvesteerd in kwaliteit, veiligheid, comfort en duurzaamheid.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK