Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Continental EcoContact EP banden

Vind uw

EcoContact EP

hier!

Continental Ecocontact EP: comfortabel en sterk

De zuinige Continental Ecocontact EP is zeer solide zomerband door toepassing van de nieuwste high tech van Continental. Deze band schaaft maar liefst 5% brandstofverbruik af van de voorgaande generatie zuinige Continentals. Dat is een zeer grote besparing die u er binnen een jaar uit heeft, en de investering meer dan waard. De EP is een zomerband die vooral voor compacte auto’s en voor kleine middenklassers geschikt is, en is online verkrijgbaar op Tirendo.nl.

Continental Ecocontact EP: nieuwe materialen en inzichten

Door toevoeging van siliconen en andere nieuwe bestanddelen in het materiaal dat moderne banden uitmaakt is de Continental Ecocontact EP tot meer in staat dan andere banden terwijl de rolweerstand significant lager is dan die van zijn voorgangers. Ze band heeft een comfortabele wegligging en presteert goed op aspecten zoals verkorte remweg, remweg bij droog weer, remweg op een nat wegdek, en remweg op een glad wegdek. De band is verder relatief stil. Lange kanalen in het profiel voor een prettige wegligging en afwatering aan de randen zijn onderdeel van het profiel.

Met de Continental Ecocontact EP rijdt u één van de zuinigste banden van Continental. De EP boet echter niets in aan comfort en prestaties onder minder gunstige weersomstandigheden.

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info