Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Continental Conti eContact banden

Vind uw

Conti eContact

hier!

Continental Conti Econtact: zuinige hybride

De Continental Conti Econtact is een all-season band ontwikkeld voor hybride auto’s in het middensegment en luxesegment. De band reduceert rolweerstand met behoud van grip en duurzaamheid dankzij het gebruik van een nieuwe samenstelling van de toegepaste materialen. De remafstand op een nat wegdek is zeer goed en de geluidsproductie blijft ver binnen de normen.

Continental Conti Econtact: stille hybride

Voor de Continental Conti Econtact is een nieuwe samenstelling van materialen ontwikkeld genaamd Green Chili, bestaande uit siliconen en niet eerder toegepaste polymeren. De remprestaties ten opzichte van eerdere generaties Continentals werden verder verbeterd foor een technologie genaamd Hydrosipes. De rolweerstand werd verder gereduceerd door een technologie gedoopt AeroFlex. En het geluidsniveau in de auto is verder omlaag gebracht door het zg. ContiSilent. Op de Continental website krijgt u meer uitleg over de werking van deze technieken.

Met de Continental Conti Econtact heeft een technisch hoogwaardig en ver doorontwikkeld product in handen dat u alles levert wat u van Continental gewend bent, en meer. Continental is één van de bandenproducenten die ondanks constante druk op de prijzen van autobanden en andere onderdelen blijft investeren in innovatie en nieuwe technieken. Op de lange termijn (een termijn van enkele jaren) bent u met Continentals altijd goedkoper uit. Bovendien rijdt u een technische hoogwaardig kwaliteitsproduct, en dat is aan alles te merken.

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info