Continental

Continental AllSeasonContact banden

Vanaf93,80 €per band
Vind uw

AllSeasonContact

hier!

Continental All Season Contact Duitse topklasse

De Continental All Season Contact van het Duitse Continental is een goede balans tussen prestatie en zuinigheid. Met indrukwekkende prestaties op het gebied van grip (ook in de sneeuw en op gladde wegen) en remweg (nat en droog) verwacht je in de regel een wat minder strakke band, een band met veel profiel en een hoge rolweerstand. Continental echter heeft door het gebruik van goede materialen en een slim profielontwerp gezorgd voor een band die goed presteert én goed oogt. Deze band rolt langer door dan enige andere band in zijn klasse.

Traction Silica Compound

Door het gebruik van siliconen in een product dat door Continental 'Traction Silica Compound' is gedoopt heeft water geen kans om lang aan het materiaal van de band te blijven kleven, en er zal zich dan ook nooit een laag water tussen de band en het wegdek vormen die eventueel tot aquaplaning kan leiden. Door toepassing van speciale materialen die de band soepel houden onder lage temperaturen, en het hoge aandeel siliconen dat in het materiaal zijn verwerkt is dit een op en top veilig product onder alle weersomstandigheden. Goedgekeurd als winterband en dus klaar voor een heel jaar dienst in binnen- en buitenland. Een uitstekende koop!

Bestellen en bezorgen

Bestel snel je set Continentals en laat ze gratis thuisbezorgen of laat ze bezorgen op een van de montageadressen van Tirendo.nl. Met ons bent u gegarandeerd goedkoper uit dan bij uw lokale garage, en bij enige andere webshop in Nederland en daarbuiten!

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK