Bridgestone

Bridgestone Potenza RE 040 banden

Vanaf112,80 €per band
Vind uw

Potenza RE 040

hier!

De Bridgestone Potenza RE 040 is een sportieve band (met snelheden tot 270 km/uur) die bij nat weer prima presteert. Deze ultra high performance band heeft verder niet alleen een stoer uiterlijk, maar brengt uw voertuig ook tot grote prestaties. De Potenza RE 040 combineert een nauwkeurige wegligging immers moeiteloos met een soepele wendbaarheid. Zijn sterke grip bezorgt deze kwaliteitstopper bovendien een machtige acceleratie.

Profieleigenschappen

Het loopvlak van de Bridgestone Potenza RE 040, dat tegelijkertijd breed en plat is, biedt te allen tijde een prima wegcontact. Vier diepe groeven zorgen in combinatie met asymmetrisch geplaatste lamellen in het bijzonder voor een snelle, doeltreffende afwatering. Met de Potenza RE 040 hoeft u aquaplaning dus niet gauw te vrezen. Door zijn stevige opbouw behoudt deze band voorts steeds zijn vorm, ook wanneer er grote krachten in het spel zijn. Samen met een riant wegcontact zorgt dit ervoor dat u altijd de volledige controle over uw voertuig houdt. Met de Bridgestone Potenza RE 040 geniet u zo in elke situatie steeds van een plezierige dosis rijcomfort.

Effectiviteit

De stevigheid, prima afwatering en machtige acceleratie van de Bridgestone Potenza RE 040 boezemen ontzag in. Door zijn bouw biedt deze band u tegelijk een geruststellende veiligheid. Telt u daar zijn nauwkeurige weggedrag en geringe geluidsniveau bij op, dan weet u dat het helemaal goed zit.

Met de Bridgestone Potenza RE 040 krijgt uw auto de banden die hij verdient: banden met een stoer uiterlijk waarmee u het beste uit uw voertuig haalt. Bridgestone Potenza RE 040 banden nodigen elke dag opnieuw uit tot een sportief avontuur. En dat voor een prijs die absoluut redelijk is!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK