Bridgestone

Bridgestone B 381 Ecopia banden

Vanaf71,30 €per band
Vind uw

B 381 Ecopia

hier!

Bridgestone B 381 Ecopia: Japanse kwaliteit

De Bridgestone B 381 Ecopia is een goede all rounder van het bekende Japanse kwaliteitsmerk Bridgestone. Bridgestone investeert continu in de beste en nieuwste technologie die voor het produceren van banden relevant is, zoals materialen, en cameratechnieken voor opnames van het gedrag van die materialen en de banden uit de verschillende series in praktijktesten. Deze band is voor alle typen personenauto’s geschikt en is vooral gemaakt om de rolweerstand zo laag mogelijk te houden.

Bridgestone B 381 Ecopia: nieuwe materialen voor lage rolweerstand

Met gebruikmaking van siliconen en andere toevoegingen kunnen banden tegenwoordig flexibeler zijn zonder dat dat meteen ten koste gaat van de slijtvastheid van het materiaal. Dat is van belang, want in het verleden was zoiets altijd een afweging. Banden die tijdens de Formule 1 worden gebruikt hebben extreem goede grip, maar slijten ook erg snel. Natuurlijk onderwerpt uw banden niet aan een soortgelijke behandeling, maar voor consumentenproducten is het evengoed van belang om de juiste type materialen en profielen in te zetten voor de juiste omstandigheden. Met de Bridgestone B 381 Ecopia zijn die variabelen afgestemd op zuinigheid en comfort.

Met de Bridgestone B 381 Ecopia heeft u een premium band in handen van één van de oudste en bekendste merken autobanden producenten ter wereld. U kunt er van op aan dat u met deze band lange tijd toe kunt.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK