Barum

Barum OR56 Cargo banden

Vanaf47,30 €per band
Vind uw

OR56 Cargo

hier!

Barum OR56 Cargo: voor de zwaardere auto en busjes

De Barum OR56 Cargo is een zeer robuuste, moderne band geschikt voor zwaardere auto’s en busjes. Het profiel en het materiaal zijn gekozen om een goede band te maken geschikt voor langdurig intensief gebruik, die tevens comfortabel is voor ononderbroken gebruik. Deze band heeft een goede wegligging en is veilig vanwege goede tractie en een korte remweg, en is online te bestellen via Tirendo.nl.

Barum OR56 Cargo: robuust en comfortabel

Het is zeker niet eenvoudig om een band te ontwikkelen die sterk en slijtvast is en tegelijk niet zo stug dat je ieder steentje op de weg voelt. In de transport maak je soms lange dagen en dan wil je je een beetje thuis voelen in je wagen. Door een goed uitgekiend, niet overdreven zwaar profiel en goede materiaalkeuze voor een ondersteuning bij laterale krachten weet de Barum OR56 Cargo te overtuigen. Wegligging en grip zijn zeer goed bevonden en de remafstand zowel op droog als op nat wegdek is beneden gemiddeld. Deze band is bovenal slijtvast en gaat dan ook meerdere jaren mee, ook bij intensief gebruik.

Met de Barum OR56 Cargo kiest u voor een combinatie van duurzaamheid en comfort. Speciaal voor de professional ontwikkeld, is dit een goede keus bij intensief gebruik.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK