/

Tyfoon All season banden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Tyfoon all season banden comfortabele budgetband

De nieuwste Tyfoon all season banden voor veilig en comfortabel rijden het hele jaar door, in deze aparte sectie goed overzichtelijk op een rij voor snelle selectie en 24/7 online bestellen. Tirendo.nl heeft een groot aanbod verschillende merken uit Europa, de Verenigde Staten, Azië, Zuid-Amerika en andere plekken en houdt van alle merken een aantal goed presterende of goed verkopende banden aan.

Goede all season banden van Tyfoon

Tyfoon geeft momenteel drie goede all season banden, de All Season, de All Season II en de All Season 5. De Tyfoon All Season zorgt het hele jaar door voor een goede grip en een veilig en betrouwbaar gevoel. De uitgebalanceerde rijeigenschappen van deze band zorgen ervoor dat je het hele jaar door veilig kunt reizen. Je kunt rekenen op uitstekende grip in de zomer en in winterse omstandigheden. Met een open profielstructuur voor snelle afvoer van water en ongeregeldheden. Continue uitstekende grip door een uitgekiend profiel. Snelle afvoer van water tegen aquaplaning. De Tyfoon All Season II is een technisch zeer geavanceerd product. Het unieke ontwerp van het loopvlak laat de band uitblinken gedurende alle seizoenen. De unieke dubbele rubbersamenstelling geeft goede grip in alle omstandigheden. De band heeft het driekeurige sneeuwvloksymbool, dat het als een officiële winterband kwalificeert. De speciale micro-groeven in het middengebied verhogen het wegcontact, wat zorgt voor een uitstekende grip. Drie brede groeven in de lengterichting voor efficiënte waterafvoer voorkomen aquaplaning. Diepe transversale groeven zorgen voor meer kilometers voordat de band moet worden vervangen. De Tyfoon All Season 5 is eveneens een technisch geavanceerd product. De 5 zorgt het hele jaar door voor grip en een veilig gevoel. Met micro-groeven voor meer wegcontact, drie brede groeven voor efficiënte waterafvoer en transversale groeven zorgen voor stabiliteit en comfort.

Online bestellen met Tirendo.nl

Online banden bestellen gaat zeer efficiënt en is leuk om te doen op Tirendo.nl vanwege de grote verscheidenheid aan producten. Maak je keuze uit honderden van de beste producten geïmporteerd uit Europa en de rest van de wereld. Lees de reviews online en de vergelijkingen met andere banden in de Duitse, Oostenrijkse, Nederlandse en Britse autovakbladen voor een goede indruk van de banden die ieder jaar uitkomen en worden verbeterd. Tyfoon is een budgetproduct, en kan niet worden vergeleken met banden van bijvoorbeeld Continental en andere premiumbanden die meer dan twee keer zo veel kosten.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK