/

Event All season banden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Event all season banden nieuwe generatie banden

Check geregeld even deze Event all season bandensectie voor de nieuwste producten van Event. Het Nederlandse Event is opgericht in 2005 en een relatief jonge speler op de markt voor budget banden voor personenauto's en vrachtwagens. Met goede grondstoffen en een state-of-the-art productieproces biedt Event een uitstekende reeks moderne ontwerpen tegen concurrerende prijzen. Sinds de oprichting van het bedrijf heeft Event een gezond marktaandeel opgebouwd dat blijft groeien. Het hoofddoel van het bedrijf is om het assortiment uit te breiden. Om dit mogelijk te maken maakt Event gebruik van een Research & Development-faciliteit, waardoor Event kan blijven anticiperen op de behoeften van de snel veranderende bandenmarkt.

Een bandentest met de Event Futurum Hp

Bandenmagazines publiceren geregeld bandentests waarin ze banden van premium merken vergelijken, en af en toe een budgetband toevoegen om te zien hoe deze verschilt van de premiummerken. Als alternatief werden in een test van het Italiaanse Quattroruote vier budgetbanden getest en vergeleken met één premium-band, om te zien of een lagere prijs ook echt een lager kwaliteitsniveau betekent. Quattroruote kocht 4 budgetbanden online, namelijk de Event Futurum Hp, de Goodride RP28, de Radar RP X20 en de Star Performer UHP 1, evenals de Pirelli Cinturato P, allemaal in de maat 205 / 55R16. Na het plaatsen van de banden op een BMW 118d werden de banden getest voor droog remmen, nat remmen en handling. Onder droge omstandigheden bleken al enkele verschillen, en in de regen werden de verschillen duidelijker: tussen de Pirelli en de Goodride was er een verschil van 10 meter bij 100 km per uur. De Event was duidelijk de beste van de geteste budgetbanden. Bij het remmen op een droog wegdek was de Pirelli 2,1 meter voor Event Futurum, gevolgd door de Star Performer, de Radar en de Goodride. Ook in de regen was de Event nummer twee na de Pirelli, met een verschil van 1,6 meter. Kleine verschillende dus, en een enorm verschil in prijs maken de Event zeker de moeite waard.

Een goede all seasoner

Een goede all season band van Event voor SUV en 4x4 is de Event ML698 all season touring. Koop deze en andere Event banden eenvoudig en snel online op Tirendo.nl, en laat ze gratis bezorgen bij je thuis of op locatie.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.