Achilles

Achilles ATR-K Economist banden

Vind uw

ATR-K Economist

hier!

Achilles Atr-k Economist sportief en zuinig

De Achilles Atr-k Economist is een solide zomer sportband met goede remeigenschappen en grip. De band biedt een strakke response en stabiliteit, zeer goede wegligging en remeigenschappen vanwege een dubbele rij ribs in het profiel, twee rechte brede gleuven en een hard schouderblok en extra randen voor een goede wegligging en grip in de bochten. Deze band is verkrijgbaar bij Tirendo.nl en is geschikt voor de meeste typen personenwagens.

Achilles Atr-k Economist: hard en strak

De zeer rigide Achilles Atr-k Economist biedt middels een versterkt schouderblok met meerdere randen en toegevoegde uitstekende afvoeren, plus een op sportief rijgedrag afgestemde drukverdeling zeer goede ondersteuning in de bochten. Door een extra brede groeve wordt hydroplaning effectief tegengegaan. En door de tweede rij ribbels aan de binnenzijde van de band is de Achilles scherp in het sturen en reageert hij snel, wat resulteert in een goede tractie en goede remprestaties. De tweede rij ribbels is tevens ‘silent’, wat tot gereduceerd geluidsproductie zou moeten leiden. Of dat een belangrijke toevoeging is voor een sportband is de vraag, maar indien de band ook voor gewoon woon-werkverkeer wordt gebruikt natuurlijk wel een pré.

Met Achilles Atr-k Economist heeft u een harde en snelle sportieve band onder de auto zitten die de nieuwste high tech omzet in fenomenabel goede rijeigenschappen in deze klasse.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK