Auto-Accessoires

Alles voor Uw Auto

  • Levering van Accessores
    Vanaf een bestelwaarde van €50 is de levering gratis. Anders worden er bezorgkosten van €3,90 per bestelling berekend. De retourzending is gratis.
  • 30 Dagen Retourbeleid
    Als u niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u deze binnen 30 dagen kosteloos naar ons terugsturen.
  • Veilige Betaling
    Het SSL-certificaat garandeert een veilige betaling met de betaalmethode naar keuze.

Meer Rijplezier met de Juiste Auto-accessoires

Accessoires voor uw auto maken het rijden een stuk eenvoudiger en dragen ook aanzienlijk bij aan de veiligheid. Of het nu gaat om veiligheidsvesten, sneeuwkettingen of xenonlampen – ons aanbod van auto-accessoires is uitgebreid en heeft het juiste product voor elke situatie. Wij bieden producten aan van bekende fabrikanten - ook in OEM-kwaliteit.

De Optimale voorbereiding voor langere reizen

In de afdeling auto & accessoires vindt u alles om uzelf voor te bereiden op uitstapjes. U kunt bijvoorbeeld koelers kopen om in de zomer voedsel te vervoeren en die maar heel weinig stroom verbruiken. Zonneschermen of transporttassen zijn andere nuttige hulpmiddelen bij het rijden.

We bieden echter niet alleen handige accessoires voor wanneer u in uw auto rijdt, maar ook voor wanneer u een welverdiende vakantie neemt. U kunt de auto tegen weersinvloeden of tegen vuil door insecten beschermen door volledige of halve hoezen voor de behuizing te gebruiken die gemakkelijk over uw auto kunnen worden getrokken.

Auto-accessores voor het Interieur

U kunt het interieur van uw auto ook voorzien van handige auto-accessoires. Wat denkt u bijvoorbeeld van nieuwe stoelhoezen? Vanwege het constante gebruik moeten deze na een bepaalde tijd worden vervangen. In de winter zijn verwarmde stoelhoezen zeer comfortabel omdat u anders elke ochtend in de kou zou moeten zitten.

Goed Onderhoud Verlengt de Levensduur

Voertuigen worden altijd blootgesteld aan de veranderende weersomstandigheden. Corrosie en roest zijn de belangrijkste bedreigingen die zich snel kunnen vormen en uw auto kunnen beschadigen. Tirendo biedt een uitgebreide selectie auto-accessoires voor dit soort problemen, zodat u altijd goed voor uw auto kunt zorgen. Onze onderhoudsproducten met een hoog gehalte aan was, beschermen het oppervlak van de verf zonder strepen of krassen achter te laten. Ontdooier voor het deurslot, tectyl en onderhoud voor elektronica zijn de perfecte reisgenoten en kunnen gemakkelijk in de auto worden opgeslagen.

Textiel-, interieur- en cockpitreinigers dragen bij aan het onderhoud van uw interieur en beschermen het tegen nieuwe vlekken terwijl het tegelijkertijd een aangename geur achterlaat. Het schoonmaken en onderhouden wordt gemakkelijker met de juiste accessoires, bijvoorbeeld met hoogwaardige borstels, sponzen en polijstmachines.

Niets werkt Zonder Olie

Om slijtage en wrijving te minimaliseren, wordt het aanbevolen om verschillende oliën en additieven te gebruiken. Ze beschermen tegen sedimenten en corrosie en verlengen daarom de levensduur van de auto en de afzonderlijke componenten. Het aanbod van auto-accessoires bevat transmissieolie voor soepeler schakelen, motorolie voor smering en additieven om de stroombaarheid te verbeteren.

Auto-accessoires voor Perfecte Banden en Wielen

Tirendo heeft ook een grote selectie accessoires voor banden en wielen. Banden zijn het enige contactpunt tussen het voertuig en de weg en ze moeten daarom altijd in topconditie zijn. Alleen dan kunnen ze bijdragen aan de veiligheid van de bestuurder en passagiers.

Bovendien zijn wieldoppen zeer nuttig bij het beschermen van de velgen tegen steenslag en klappen. Daarom bieden wij een selectie van goed ontworpen wieldoppen van bekende fabrikanten.

Voor het veilig opslaan van zomer- of winterbanden, omvat ons aanbod auto-accessoires ook uitrusting voor optimale bandopslag die vervormingen voorkomt, zelfs in gevallen van drukverlies. Bovendien is het van essentieel belang dat elke auto een pech-kit heeft, zodat de banden in noodsituaties kunnen worden vervangen of gerepareerd.

Zorgeloos door elk seizoen met de juiste autoaccessoires!

Maak uw vakantiereizen zo plezierig mogelijk:

Stap 1: Plaats zonnekleppen op de achterruiten om uw kinderen of huisdieren te beschermen tegen ongewenste verblinding. In onze winkel vindt u de klassieke klep met een stijlvol panda-ontwerp die er in elke auto goed uitziet.

Stap 2: Blijf koel! Om het tijdens lange reizen niet te warm te krijgen, is het zinvol om een koeling te installeren. U kunt het vullen met drankjes naar keuze en misschien ook een paar hapjes om uzelf en uw kleintjes goed opgefrist te houden.

Stap 3: Laad de dakkoffer! Gebruik een dakkoffer om te voorkomen dat uw auto overbelast raakt en dat warmte wordt opgebouwd. Zorg ervoor dat u hem niet volledig opvult, in plaats daarvan is het beter om de doos gelijkmatig en niet te zwaar te vullen. Houd bovendien rekening met de snelheidslimiet van de koffer tijdens het rijden.

Maak uw auto nu klaar voor de winter!

De winter kan het rijden nogal lastig maken. Ramen en deuren kunnen snel bevriezen en sneeuw op uw ramen kan uw zicht aanzienlijk beperken. Met behulp van de juiste auto-accessoires zoals ontdooiers, ijskrabbers en antivries, kunt u het koude seizoen ontspannen afwachten.

Lever Een Bijdrage leveren aan de veiligheid


Volgens het SWOV waren er in 2015 21,300 ernstige verkeersslachtoffers op de Nederlandse wegen. Het meenemen van een noodpakket in uw auto is niet alleen verplicht, maar ook essentieel om in geval van nood actie te kunnen ondernemen. Daarnaast bieden we auto-accessoires zoals starthulpmiddelen en noodgereedschap aan wanneer uw auto kapot gaat. Bescherm uw passagiers en uzelf, want een ongeluk zit in een klein hoekje en kunnen soms niet worden beïnvloed.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK