Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


900/60 R38

Agrarische banden met maat 900 60 r38 in verschillende uitvoeringen

Voor extra brede 900 60 r38 banden voor tractor of combine check je online de speciale pagina's van Tirendo.nl. Op deze website is het mogelijk banden te selecteren op bandenmerk, type auto, type gebruik en ook op maat. Voor deze grote maat zijn er verschillende mogelijkheden, verschillende merken en prijsklassen. Door te bestellen op Tirendo.nl bespaar je aanzienlijk op de kosten! Wij kopen goedkoop in en hanteren lage marges! Zelfs als je besluit je banden door de professional te laten aanbrengen bij een van de 600 garages van Tirendo.nl in Nederland ben je nog voordelig uit! Wij zijn hard op weg uit te groeien tot de grootste bandenretailer van het land, door goede service, duidelijke productbeschrijvingen, een grote voorraad en een groot en gevarieerd aanbod. Online bestellen was vroeger een beetje tricky, omdat je het product niet ziet voordat je het koopt. Maar door merken te kopen en te vertrouwen op de goede reputatie van een groot bedrijf als Tirendo.nl kun je ervan op aan dat je meeprofiteert van de trend van verkoop op afstand. Neem een kijkje in de grote selectie 900 mm banden en plaats snel je bestelling!


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info