Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173
Vredestein Wintrac Nextreme banden

Voor wie zijn SUV graag comfortabel, veilig en stijlvol rijdt, is de Wintrac Nextreme SUV de winterband bij uitstek! Deze band werd ontwikkeld in samenwerking met het Italiaanse designhuis Giugiaro en komt zo aan zijn unieke design. Wat snelheid betreft, geniet de Vredestein Wintrac Nextreme SUV een primeur: het is de eerste winterband die de snelheidscodering Y heeft. Daarmee is deze SUV-topper van Vredestein geschikt voor snelheden tot wel 300 kilometer per uur. De Wintrac Nextreme SUV heeft een extra stevige constructie, waardoor de band een hoog draagvermogen heeft en uitermate geschikt is voor zwaardere SUV-auto's.

Profieleigenschappen

De Vredestein Wintrac Nextreme SUV kenmerkt zich door zijn vloeiende, waaiervormige profiel. Het loopvlak- en zijkantdesign lopen naadloos in elkaar over en vormen op deze manier één mooi esthetisch geheel. De lamellen en profielblokken van de Wintrac Nextreme SUV zorgen voor een goede waterafvoer en uitstekende grip op de weg. Dit maakt de Vredestein Wintrac Nextreme SUV niet alleen tot een mooie band, maar ook tot een veilige band die zich ook goed weet te handhaven op zeer gladde ondergronden.

Effectiviteit

De Vredestein Wintrac Nextreme SUV heeft zijn goede prestaties onder winterse omstandigheden mede te danken aan een gelijkmatige vlaktedrukverdeling van de band op het wegdek. Het profiel van de Wintrac Nextreme SUV is namelijk voorzien van het zogenaamde Sophisticated Sipe Design (SSD). Dit betekent dat het profiel van deze winterbanden dusdanig is ontworpen dat er precies in het belangrijkste deel van het contactvlak voor een besneeuwde weg sprake is van extra tractie en grip. Water en sneeuw wordt via het profiel van deze band makkelijk afgevoerd, waarmee aquaplaning wordt tegengegaan. De Wintrac Nextreme SUV heeft tevens een extreem goed handlinggedrag en een nauwkeurige stuurprecisie. Deze betrouwbare band presteert gegarandeerd en overtreft de verwachtingen zowel op een droog als nat wegdek. De Vredestein Wintrac Nextreme SUV is hiermee voor elke SUV de ideale band tijdens de winter.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Vind uw

Wintrac Nextreme

hier!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info