Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173
Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV banden

Goodyear heeft een gevarieerd assortiment banden, waardoor het merk alle autotypes bedient. Speciaal voor SUV-rijders produceert Goodyear de Eagle F1 Asymmetric SUV. Dit is een zomerband die geschikt is om zware vierwielers het perfecte stuurcomfort én de juiste controle te bieden. Met de Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV zijn automobilisten dan ook verzekerd van een betrouwbare grip op droge en natte asfaltwegen. De remeigenschappen van deze band zijn bij uiteenlopende weertypes bovendien minstens zo goed. Ook bij het nemen van bochten zorgt de Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV ervoor dat de controle onder alle zomerse omstandigheden optimaal blijft.

Profieleigenschappen

Bij de ontwikkeling van het loopvlak van de Eagle F1 Asymmetric SUV heeft Goodyear een Racing Compound-technologie toegepast, waarin siliciumdioxide, roet en polymeren met elkaar worden gecombineerd. Elk van deze ingrediënten draagt bij aan een bepaald aspect van deze Goodyear-topper. Hieronder vallen de mate van grip bij droog weer en regen, en de stugheid van het loopvlak. De asymmetrische profielstructuur bestaat uit drie brede lengtegroeven, aangevuld met smallere groeven in de rijrichting en diagonale breedtegroeven. Dit design resulteert in een uitstekende spreiding van water, waardoor de Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV het gevaar van aquaplaning optimaal tegengaat.

Effectiviteit

Het asymmetrische aspect komt niet alleen terug in de naam van de band en de structuur van het profiel, maar ook in zijn inwendige opbouw. De dubbele staalgordels die zich onder het loopvlak bevinden zijn extra verstevigd met polyamidelagen om een stabielere wegligging te creëren en deze ook bij een hoge snelheid te kunnen garanderen. Een gevolg van deze robuuste constructie is dat de Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV een duurzame zomerband met een lange levensduur is. Het ingenieuze rubbermengsel zorgt er tevens voor dat de band een aangenaam laag geluidsniveau heeft, wat de Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV tot een van de stillere SUV-banden maakt.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Vind uw

Eagle F1 Asymmetric SUV

hier!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info