Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173
Continental CONTI VIKING CONTACT 3 SSR banden

Onder iedere auto horen de beste mogelijke banden te zitten. Goede banden zorgen voor comfort, veiligheid en duurzaam gebruik. Zeker voor een zwaarder voertuig als een SUV zijn sterke doeltreffende banden een voorwaarde. Dit is al helemaal een noodzaak wanneer de winter zich aankondigt en de wegen gevaarlijker worden door sneeuwval en opgevroren weggedeelten. De Continental Conticrosscontact Viking is voor een SUV dé geschikte band voor gebruik tijdens een strenge winter met barre weersomstandigheden. Een excellente wegligging die voor een groot deel te danken is aan het brede loopvlak, zorgt ervoor dat de band in diverse situaties altijd contact weet te houden met het wegdek. Op belangrijke zaken als een korte remweg scoort de Continental conticrosscontact Viking uitstekend. De tractie en bestuurbaarheid zijn van topniveau en zelfs bij hoge snelheid geniet deze topper een uitmuntende handling.

Profieleigenschappen

Continental heeft veel ervaring in huis met het produceren van uitstekende bandensoorten en dat toont zich in een bijbehorend goed functionerend profiel. Het profiel van de Continental Conticrosscontact Viking is dusdanig goed gemaakt dat veel SUV bestuurders de band met open armen ontvangen. De technisch zeer goed geconstrueerde groeven van deze kampioen onder de SUV-banden voeren water en sneeuw probleemloos af en sluiten een fenomeen als aquaplanning zo goed als uit.

Effectiviteit

De Continental Conticrosscontact Viking is een topper onder de winterbanden die met verve voldoet aan de wensen en eisen van veel bestuurders. Een goede grip op de weg, de korte remweg, de uitermate goede tractie en bestuurbaarheid maken de band, in combinatie met het uitgekiende profiel, tot een gewilde krachtpatser voor SUV auto's.Van een band voor SUV's wordt wat meer verwacht dan van een gewone personenautoband. Wat dat betreft laat deze band meer dan voldoende vaardigheden zien en is een aantrekkelijke partij voor u als SUV bestuurder.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Vind uw

CONTI VIKING CONTACT 3 SSR

hier!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info