Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173
Pirelli Diablo Rosso banden

De Pirelli bandenfabriek is in 1872 opgericht en heeft dus bijna anderhalve eeuw ervaring met de ontwikkeling en productie van auto- en motorbanden. Jarenlange productvernieuwing, -uitbreiding en innovatie heeft Pirelli gebracht tot de marktleider op het gebied van sportieve banden. In ruim 160 landen rijden motoren rond op de klassebanden van Pirelli. De Pirelli Diablo Rosso is een nieuwe loot aan de tak van de Diablo-familie. Diablo Rosso is Italiaans voor Rode Duivel. Een goede naam voor een pittige en vurig presterende band!

Profieleigenschappen

De Pirelli Diablo Rosso heeft een ijzersterk profiel. De band bestaat uit een nieuwe mix van carbon en silica en staat garant voor een optimale grip vanaf het moment dat de motor rijdt. Het karkas is aanzienlijk verbeterd. Deze innovatie heeft geresulteerd in een sterker karkas en een grotere stabiliteit op droog en nat wegdek. De Pirelli Diablo Rosso is voor zijn prijs de beste keus.

Rendement

De Pirelli Diablo Rosso staat bekend om zijn kwaliteit. De band wordt veel gebruikt bij toonaangevende motorwedstrijden. Het unieke ontwerp van de Pirelli Diablo Rosso heeft geleid tot uitstekende prestaties, ook in extreme weersomstandigheden.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Vind uw

Diablo Rosso

hier!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info