Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173
Michelin Power Pure Front banden

De Michelin Power Pure band toont de technologische vooruitgang op bandengebied. De nieuwste technologie is benut, met als gevolg dat deze band zeer hoge prestaties levert. De populaire band biedt maximaal rijgenot, heeft een precieze wegligging, uitstekende wendbaarheid en een lange levensduur. De band is bij uitstek geschikt voor grote scooters met motoren met een grote cilinderinhoud. Het is een lichte band van hoge kwaliteit, die past bij de sportieve rijder.

Profieleigenschappen

In de Michelin Power Pure is zogenaamde dual compound technologie gebruikt. De zachte rubbersamenstelling zorgt voor extra grip in de bochten. Het bandenprofiel in het midden van het loopvlak garandeert een hoge tractie, uitstekend remvermogen en een lange levensduur. Ook in de specifieke gevallen als de band het zwaar te verduren heeft, vertoont deze band een regelmatige slijtage. Het bochtenwerk is uitmuntend door de verschillende rubbersamenstellingen. De wegligging onder droge en natte weersomstandigheden is sowieso heel goed.

Rendement

De Michelin Power Pure band levert hoge prestaties die niet ten koste gaan van de kwaliteit. Integendeel, de veiligheid, het prettige rijden en de lange levensduur zijn expliciet goede.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Vind uw

Power Pure Front

hier!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info