Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Page 1 from 221

Firestone banden

Als het op motorbanden aankomt zijn er verrassend weinig fabrikanten die normaal gesproken in beeld zullen komen. Het aantal fabrikanten dat altijd en onvoorwaardelijk topkwaliteit produceert is beperkt. Bij Firestone hoeft men zich niet af te vragen of het tot die categorie behoort - het is bijna vanzelfsprekend geworden. Een investering in goede banden is altijd lonend. Een goede band zorgt niet alleen voor optimale prestaties van het voertuig, maar is ook zuiniger en dus milieuvriendelijker. Over een dergelijke band is ten alle tijden goed nagedacht. Dat geldt zeker voor Firestone motorbanden. Ze staan onder meer bekend om:

Een leidende positie in onderzoek naar bandprofielen;

De altijd uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;

Grip en controle onder alle omstandigheden;

Een lange levensduur, kwaliteit gaat lang mee.

Veiligheid en topprestaties gaan hand in hand

De keuze voor Firestone motorbanden ligt voor de hand op basis van het bovengenoemde principe. Banden van goede kwaliteit waarborgen de veiligheid van de bestuurder en zorgen daarnaast voor topprestaties. Niet alleen qua grip en controle, maar ook zeker qua brandstofverbruik. Firestone banden zorgen voor minimale weerstand en maximale grip: Een droomcombinatie!

Een voorbeeld van efficiëntie: de Multihawk

Een uitstekend voorbeeld van een unieke Firestone motorband is de Multihawk. Zoals alle banden van het merk is deze band uitgerust met een zeer modern en efficiënt profiel dat voor een optimale verhouding tussen grip en weerstand zorgt. De Multihawk is bijzonder stil en bovendien behoudt hij zijn stabiliteit in bochten en bij natte omstandigheden. Eigenlijk is het een zeer multifunctionele band die enkel bij extreme sneeuwval geremd wordt in zijn prestaties.


Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info