Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173
Dunlop Sportmax Sportsmart banden

De Dunlop Sportmax Sportsmart is de sportband van Dunlop voor motors die alles heeft wat een sportband moet hebben. Van een goede wegligging en hoge kilometrage tot een perfecte bestuurbaarheid en beperkte slijtage, alles is aanwezig in deze band. Bovendien is de band zo ontwikkeld dat hij geschikt is voor elk type weg. Of er nu op het circuit gereden wordt, op de baan of off road, er zijn geen beperkingen aan wat de band aankan. Ook de toestand van het wegdek zal weinig invloed hebben op de stabiliteit die de band biedt. Zowel een nat als droog wegdek behoren tot de mogelijkheden, zonder dat de band inboet aan veiligheid of duurzaamheid.

Dunlop Sportmax Sportsmart, een multifunctionele sportband

Profieleigenschappen

Het profiel van de Dunlop Sportmax Sportsmart is een richting gebonden profiel, voorzien van een naadloze bovenlaag en een v-tekening. Als materiaal is gekozen voor een rubber op basis van silicium. Dit zorgt enerzijds voor een goede grip op de weg, ook bij hoge snelheden, en anderzijds voor een beperkte slijtage. Bovendien is het profiel zo gemaakt dat er altijd een optimaal contactoppervlak is, wat ook weer bijdraagt aan de stabiliteit van de motor.

Effectiviteit

Wie op zoek is naar duurzaamheid, een perfecte wegligging, stabiliteit op ieder wegdek, een hoge kilometrage en weinig slijtage, zal met de Dunlop Sportmax Sportsmart zijn ideale band gevonden hebben. Deze sportband nadert alles wat men zelf zou kiezen bij het ontwikkelen van een sportband. Het mag dan ook niet verwonderen dat reeds menig wedstrijd werd gewonnen op deze banden.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Vind uw

Sportmax Sportsmart

hier!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info