Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173
Hankook Winter RW06 banden

De Hankook Winter RW06, een krachtige winterband van Hankook, is gemaakt voor bestelwagens en lichte vrachtauto's en levert zeer goede prestaties in barre winterse weersomstandigheden. De band heeft immers een zeer stabiele wegligging, een opvallend korte remweg, en een verrassend goede tractie. Bovendien maakt hij zowel binnen als buiten de auto weinig geluid. Onder uiteenlopende omstandigheden blijft de Winter RW06 zo prima te besturen. De bestelwagenbanden bieden zelfs in scherpe bochten betrouwbaarheid en stabiliteit.

Profieleigenschappen

De Hankook Winter RW06 heeft een uitgekiende profielconstructie. Samen met het extra brede loopvlakontwerp zorgt die constructie voor een groter contactoppervlak waardoor de tractie en de grip op de weg aanzienlijk worden verbeterd. Hierdoor kan comfortabel gereden worden op natte en bevroren wegen, die in de winter vaak voor overlast zorgen. Daarmee levert deze prima winterband een grotere bijdrage aan de veiligheid van bestuurders en medeweggebruikers.

Effectiviteit

De Hankook Winter RW06 is vermaard om zijn bijzondere prestaties. Verder is de aanschafprijs in goed evenwicht met de kwaliteit. De band is bijzonder veilig en comfortabel en heeft een doorontwikkeld profiel dat water, sneeuw, ijs en vuil snel afvoert. De Winter RW06 remt goed en kent een zeer stabiele wegligging in weer en wind.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Vind uw

Winter RW06

hier!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info