Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173
Cooper DISCOVERER ATR banden

De Cooper Discoverer atr banden hebben dankzij het state-of-the-art Vtech computer productieproces een uitermate goede ligging en balans op de weg. Er wordt gezorgd voor perfecte handling en tractie wordt tegengegaan. Deze Cooper banden zijn geschikt voor SUV's, 4x4 en trucks. Met deze banden zijn alle vier de seizoenen veiliggesteld, de banden kunnen het hele jaar gebruikt worden.

Profieleigenschappen van de Cooper Discoverer atr

De Cooper Discoverer atr banden hebben een geraffineerd profiel. De zaagtand omtrekgroeven zijn op strategische plaatsen afgeschuind, wat resulteert in optimale stabiliteit en minimale slijtage van de banden. Micro siping technieken zijn toegepast om schade door (kleine) stenen op de weg te voorkomen.

Effectiviteit

De Cooper Discoverer atr banden zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en bieden een lange en betrouwbare tractie. De Cooperbanden hebben een Mud & Snow codering. De zigzag vorm van de banden verhoogt de effectiviteit van de grijpranden.

De Cooper Discoverer atr banden zijn uitermate geschikt voor de grotere terreinwagens. Middels deze banden kan men veilig de weg op. Vernieuwende technologiën maken de banden geschikt voor het hele jaar. Het maakt de banden een uitermate verstandige investering. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, advies en bestellingen.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Vind uw

DISCOVERER ATR

hier!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info