Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Page 1 from 108

LASSA banden

De Turkse bandenfabrikant Lassa produceert al sinds 1974 banden voor bestelwagens. Dankzij zijn jarenlange ervaring en expertise levert het vandaag enkel eersteklas banden af. Daarbij acht de Turkse gigant vooral veiligheid hoog in het vaandel. Het experimenteert daarnaast voortdurend met de laatste technologieën, zet sterk in op innovatie en biedt een uitstekende klantendienst. Als klant staat u bij Lassa immers centraal. De Turkse bandenreus heeft alles in zijn mars om u de perfecte band afleveren!

Uitstekende reputatie

In de internationale bandenindustrie genieten Lassa banden vandaag een uitstekende reputatie wat betreft betrouwbaarheid. Niet voor niets speelt de fabrikant daar zelf op in met zijn leuze: ‘The world goes round on Lassa tires’. Hoewel de banden zijn ontworpen om u het grootste rijcomfort te garanderen, voldoen ze aan de strengste Europese veiligheidsnormen. De zomerbanden zijn door hun stevige houvast geschikt voor alle weersomstandigheden. De winterbanden behouden een uiterst goede grip op besneeuwde wegen. Doordat alle Lassa banden bovendien uitblinken in bestuurbaarheid en slijtvastheid, kunt u immer veilig de baan op!

Prima prijs-kwaliteitverhouding met Lassa banden

Naast zijn focus op veiligheid, doet Lassa er alles aan om u topkwaliteit aan te bieden. Bovendien levert het hoogwaardige banden aan een voordelige prijs. Zoekt u dus een betrouwbaar bandenexemplaar met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dan zit u bij Lassa goed!


Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info