Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Page 1 from 1843

Blackstone autobanden

Blackstone autobanden staan voor betrouwbare banden waarbij comfort en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Blackstone wordt in Europa geproduceerd door de toonaangevende fabrikant Continental AG. Continental AG is een van de grootste leveranciers ter wereld van de auto-industrie en heeft sinds 1871 uitgebreide kennis en ervaring over banden-en remmentechnologie en over elektronische systemen en sensorsystemen.

Het assortiment van Blackstone autobanden

Blackstone biedt profielen voor banden van personenauto's, bestelauto's en van winterbanden. Uitstekende banden die door jarenlange ervaring en onderzoek tot stand zijn gekomen.

De verschillende beschikbare banden zijn:

CD 1000, uitermate geschikt voor de kleine en middenklasse auto's. Deze banden bieden een perfecte wegligging. Comfortabel rijden wordt gecombineerd met betrouwbaarheid. De band heeft een sportieve uitstraling en een uitstekende waterafvoer.

CD 2000, comfortabel rijden wordt gecombineerd met betrouwbaarheid bij deze autobanden. De band heeft een sportieve uitstraling en een uitstekende waterafvoer.

CD 3000, het paradepaardje van de Blackstone lijn. Een high performance band met een modern design. Het slimme ontwerp zorgt voor een optimale wegligging. Ideaal voor de sportieve rijder.

Alaska, de Alaska winterband biedt u meer grip op natte of bevroren wegen. Alaska is een erkende winterband en heeft het 'Sneeuwvlok-symbool' die alleen door banden die een bepaalde tractietest hebben doorstaan, mag worden gevoerd.


Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info