Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Page 1 from 248

Trelleborg Winterbanden

Trelleborg Wheelsystems is al sinds jaar en dag een belangrijke leverancier van voornamelijk hoogwaardige banden voor industrieel en land- en bosbouw gebruik. Door innovatieve oplossingen en veel technisch vernuft, loopt het merk al jarenlang voorop als het gaat om betrouwbare, veilige oplossingen voor banden die geschikt zijn voor alle voorkomende soorten terreinen en verschillende weersomstandigheden. De land- en bosbouwsector maakt al van oudsher graag gebruik van de vele verschillende oplossingen bij Trelleborg en op veel land- en bosbouwwerktuigen treft u dan ook een paar specialistische banden zoals bijvoorbeeld de Trelleborg winterbanden aan.

Of het nu gaat om tractorbanden of grote en kleine aanhangerbanden met een goed doordacht profiel, bij Trelleborg is er altijd een paar banden te vinden wat aan de verwachtingen voldoet. Ook als het gaat om diverse soorten en maten winterbanden en zomerbanden. Trelleborg is dé betrouwbare partner voor sterke, duurzame en veilige banden voor gebruik op alle soorten ondergrond voor industriële toepassingen en sterke oplossingen voor landbouwgebruik. De Trelleborg zomerbanden en de Trelleborg winterbanden vinden telkens weer tot tevredenheid hun weg binnen de genoemde sectoren.

In augustus 2012 vond een belangrijke test plaats tijdens  'Vision of the Future', een evenement dat georganiseerd werd door tractorfabrikant Massey Ferguson, één van de grootste en belangrijkste fabrikanten van landbouwmachines. De test richtte zich onder anderen op bandenspanning, duurzaamheid en brandstofverbruik. De gebruikte Trelleborg TM900 High Power banden kwamen uitstekend uit de test naar voren zoals dat verwacht mag worden van een sterk merk met grote naamsbekendheid binnen de landbouwsector. Voor wie zoekt naar banden die zich sterk houden tijdens alle weersomstandigheden, zoals de ijzersterke Trelleborg winterbanden, is de keuze snel gemaakt.


Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info