Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Page 1 from 262

Maloya Winterbanden

Bij de oprichting in 1936 was Maloya de eerste bandenfabrikant in Zwitserland. Aanvankelijk produceerde het merk uitsluitend fietsbanden, maar al snel stapte het bedrijf over op het vervaardigen van banden voor motorfietsen en auto's. Het merk groeide snel en 1972 vestigde Maloya zijn naam als eerste fabrikant ter wereld van radiaalbanden. Het Zwitserse imago van degelijkheid deed het merk beslist geen kwaad waardoor de export van Maloya winterbanden, zomerbanden en allseason banden zich ook steeds verder uitbreidde. Om een sterkere marktpositie te verkrijgen, trad Maloya toe tot de Vredestein-groep in 1993, en werden er in Nederland Maloya banden geproduceerd vanuit Enschede.Mede door de uitstekende samenwerking binnen de Vredestein-groep, heeft Maloya zich weten te ontwikkelen tot een belangrijke speler in het segment goedkope banden van hoogwaardige kwaliteit. In de fabriek van Maloya werken de gedreven ingenieurs telkens aan nieuwe innovatieve ideeën om in de toekomst nog betere banden te kunnen maken. Momenteel maakt het merk diverse krachtige Maloya winterbanden, zomerbanden en diverse allseason uitvoeringen in alle gangbare maten voor personenauto's en kleine bestelbussen.

Maloya banden zijn uitstekend doorontwikkeld en vertonen perfecte eigenschappen in uiteenlopende omstandigheden. Sublieme rubbersoorten maken de banden tot alleskunners op de weg en zowel de grip op de weg als de tractie en de korte remweg verdienen het om subliem genoemd te worden. Maloya winterbanden staan bekend om hun goede grip op sneeuw en ijs en een perfecte water- en sneeuwafvoer door een weergaloos profiel.

Eeen goed voorbeeld van een Maloya winterband is de Maloya Davos, genoemd naar het bekende Zwitserse dorpje. Zijn nieuwe loopvlakcompound garandeert een goede grip op natte en droge wegen en wat zo belangrijk is voor een winterband: op sneeuw.


Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info