Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173
Vredestein SPORTRAC 3 banden

Vredestein kan fier zijn op zijn meer dan 100 jaar geschiedenis en heeft laten zien dat het een belangrijke rol op de internationale bandenmarkt aankan. Vredestein zomerbanden komen van Nederlandse bodem en zijn producten waar wij best trots op kunnen zijn, aangezien deze banden bij het beste horen, wat de branche te bieden heeft. De Vredestein Sportrac 3 is samen met de T Trac de meestgezochte band uit het zomersegment van het merk.

Rijeigenschappen

Een band die zijn sportieve karakter uitstraalt, dat is de Vredestein Sportrac 3. Prima tractie en reactievermogen koppelt deze band aan een sportief uiterlijk. Hij staat eveneens bekend voor zijn scherpe eigenschappen in de bochten en is altijd in balans.

Profieleigenschappen

Een band die zeker gezien mag worden. Het speciale profieldesign, dat door Giogetto Guigiaro, een van de bekendste Italiaanse autodesigners, is ontworpen geeft auto's een nog sportievere uitstraling. Dit zou niet ogen verbazen, aangezien Guigiaro aam de wieg stond an de eerste DeLorean DMC-12. De Vredestein Sportrac 3 heeft brede schouders, die hem niet alleen een mooie band maken, maar ook het maximum uit zijn profiel halen, helemaal volgens het „Handling Tuned Sidewall“-principe. Door de 3D-V-vorm in het profiel is een uitgekiende balans bereikt op rechte stukken en in de bochten. Het hoge luchtgetal in het centrum van de het loopvlak verhoogt de waterafvoer. Het remvermogen is buitengewoon, dit o.a. door zijn ronde footprint en de daaruit resulterende egale vlaktedruk. De Vredestrein Sportrac 3 oogt robuust en zeker.

Effectiviteit

Het speciale ontwerp, met name het High Silica Solution V, verbetert het remvermogen drastisch en garandeert een lage rolweerstand. Ook het contact met de weg is met de Vredestein Sportrac 3 continu optimaal door de brede schouders van de band. Een optimale waterafvoer en lage rolweerstand maken deze band helemaal compleet.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Vind uw

SPORTRAC 3

hier!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info