Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Page 1 from 1013

Trelleborg banden

Als het gaat om de ontwikkeling en productie van kwalitatief hoogwaardige banden voor bos- en landbouwmachines, heftrucks en banden voor industrieel gebruik, dan is Trelleborg Wheelsystems de onbetwiste wereldleider. Door veel innovatie en slimme technische oplossingen is het merk al jarenlang de grootste in het aanbod van veilige, betrouwbare banden voor alle soorten terrein en de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Sinds jaar en dag wordt er in de landbouw en bosbouw gebruik gemaakt van de diverse soorten Trelleborg banden om optimaal te kunnen presteren in deze branches waar veel van de kracht en slijtvastheid van banden gevraagd wordt.

Tractorbanden met een uitmuntend profiel of vrachtwagen- en aanhangerbanden die volstaan in ieder terrein, zijn bij Trelleborg banden in alle soorten en maten te vinden. Zowel in het segment zomerbanden als bij de winterbanden waar zeker in de genoemde sectoren veel van banden gevraagd wordt, heeft het merk altijd een passend product dat een betrouwbare partner is op alle ondergronden.

Tijdens het evenement 'Vision of the Future', georganiseerd door de bekende tractor- en landbouwmachines fabrikant Massey Ferguson, werd er een aansprekende test gedaan die zich richtte op zaken als slijtvastheid, duurzaamheid, bandenspanning en brandstofverbruik tijdens het gebruik van Trelleborg banden, hierbij kwamen de banden positief naar voren.


Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info