Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173
Toyo Vario-V2+ banden

De Toyo Vario V2 Plus, een all season band voor compacte en stadsauto’s, levert het hele jaar door betrouwbare rijprestaties. Ongeacht de weersomstandigheden en seizoensveranderingen biedt deze band immers stabiliteit en het hoogste comfort. De Vario V2 Plus combineert een uitstekende grip op een droge weg namelijk perfect met een nauwkeurige handling op een nat wegdek. Met Toyo Vario V2 Plus banden onder uw voertuig laat u zich dus steeds veilig rijden!

De Toyo Vario V2 Plus, betrouwbaar het hele jaar door

Profieleigenschappen

De Toyo Vario V2 Plus presteert, ongeacht de seizoenen, uitermate goed bij droge, natte en winterse weers- en wegcondities. Hij geniet door geavanceerde bloklamellen een prima wegligging op zowel droge als natte wegen. Brede kringgroeven, die water snel en doeltreffend afvoeren, zorgen in het bijzonder voor een verminderd gevaar op aquaplaning. Aanvullend zorgen scherpe schouderranden voor een hoge mate van stabiliteit op besneeuwde wegen. Door een innovatieve silica rubbersamenstelling waarborgt  de Vario V2 Plus tijdens de winter bovendien een korte remweg en evenwichtige tractie. Ook het sneeuwvloksymbool dat deze all weather band draagt, verzekert baanvastheid bij winterse temperaturen. De Toyo Vario V2 Plus presteert zo niet alleen tijdens de winter excellent, ook tijdens andere seizoenen kunt u moeiteloos op deze band vetrouwen!

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Vind uw

Vario-V2

hier!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info