Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173
Michelin Energy E3A banden

De Michelin Energy E3A is de zuinigste band uit het assortiment van Michelin. Het energieverbruik is historisch laag en hij gaat vijfentwintig procent langer mee dan concurrerende energiezuinige banden.

Profieleigenschappen

In 1992 ontwikkelde Michelin al 'groene banden' door een deel van de koolstof te vervangen door het duurzame silica. De nieuwe Michelin Energy E3A bestaat volledig uit silica. Behalve duurzamer is dit materiaal ook veiliger op natte oppervlakken. Ook introduceerde Michelin de Durable Security Compound. Dit bestanddeel verhoogt de remprestaties op natte wegen, ook als de band al half versleten is. De Durable Security Compound-technologie is toegepast om de stugheid van het loopvlak te garanderen.

Rendement

Het exclusieve mengprocédé van het bandenmateriaal bezorgt de Michelin Energy E3A het unieke, ultrazuinige karakter. Een besparing van 80 liter brandstof en vermindering van de CO2-uitstoot tot 150 kg is reëel. De band is bovendien zeer slijtvast.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Vind uw

Energy E3A

hier!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info