Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Page 1 from 1077

Evergreen banden

Tussen alle prijsvechters op bandengebied, komen we ook Evergreen banden tegen als nieuwe speler als het gaat om banden voor de laagste prijzen. Alle typen banden van het jonge merk voldoen aan de Europees gestelde kwaliteitseisen omtrent techniek en milieu en zijn dus een gegarandeerd veilig alternatief voor automobilisten met een kleine beurs die toch een goede prestatie van de banden onder hun auto verwachten. Met oog voor techniek hebben de constructeurs van Evergreen banden er voor gezorgd dat, voor een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit, banden op de markt gebracht worden die zich kunnen meten met de grote spelers in het segment betaalbare banden. Het merk richt zich, zoals gezegd, op de productie van prima banden voor een lage prijs en Evergreen is er in geslaagd zijn positie tussen alle prijsvechters in toenemende mate te verstevigen wat wel blijkt uit de groeiende populariteit van het merk bij veel bestuurders.

De Evergreen banden zijn verkrijgbaar in alle courante maten en voor meerdere doeleinden. De voorraad is groot en snel leverbaar zodat een goede service gewaarborgd is.


Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info