Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Page 1 from 1078

Double Star banden

 

Double star werd al in 1921 opgericht. Als schoenenfabrikant, welteverstaan. Sindsdien heeft het Chinese bedrijf een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt en is het inmiddels een van 's werelds grootste producenten van banden. Ondanks dat het bedrijf vanzelfsprekend sterk internationaal georiënteerd is, steekt het haar Chinese wortels niet onder stoelen of banken. Een traditie van bijna een eeuw draagt men met grote trots mee en is terug te vinden in alle Double Star banden.

Als grote internationale speler biedt Double Star keuze uit tal van verschillende soorten banden. Het gaat hierbij om banden voor personenauto's, winterbanden en banden voor vrachtwagens. De verschillende soorten kennen elk ook weer een opvallend grote differentiatie. Vrijwel uniek is bovendien het aanbieden van vrolijk gekleurde banden. Iets dat op het eerste gezicht merkwaardig lijkt, maar wel een typisch element uit de Chinese cultuur die met bij Double Star met trots uitdraagt.

Bij Double Star is altijd veel research gestoken in materiaaleigenschappen en hitteopbouw. Banden worden vanzelfsprekend erg warm in contact met de weg. Iets dat slijtage in de hand werkt. De banden van Double Star worden minder warm tijdens het rijden en zijn derhalve bijzonder slijtvast.


Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info