Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Page 1 from 1014

CEAT banden

Ceat is een grote bandenfabrikant uit India. Het merk Ceat begon de productie in 1958. In de loop der jaren heeft het merk een imposante lijst van afnemers opgebouwd en werd Ceat ook huisleverancier van grote ondernemingen. Ceat zet bij de productie sterk in op innovatie en kwaliteit. Het merk is inmiddels een gevestigde speler in de markt van autobanden en Ceat banden worden dan ook wereldwijd verkocht.

Ceat banden zijn beschikbaar in een uitgebreide reeks maten. De productie beslaat haast alle segmenten op de weg. Zo wordt een imposante reeks banden geproduceerd voor tweewielers. Deze motorbanden ogen hip en zijn van hoge kwaliteit. Natuurlijk behoort een ruime collectie auto- en SUV banden tot het assortiment. Ze worden geproduceerd voor elk weertype. Ook grote banden voor tractoren en trucks zijn ruim vertegenwoordigd. En alsof dat nog niet genoeg is, worden ook enorme banden geproduceerd voor machines in de mijnbouw, wegenbouw en woningbouw. Ceat is dus een producent met verstand van zaken en een enorme know how.

Ceat besteedt veel aandacht aan het weggedrag van haar banden. Verschillende Ceat banden voor personenauto's zijn geschikt voor zowel gebruik op de weg als off the road. De banden zijn uitgerust met profielen die zorgen voor behoud van een goede grip bij nat weer. Toch zijn al deze banden heel aantrekkelijk geprijsd!


Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info