Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173
Bridgestone Potenza RE002 banden

De Bridgestone Potenza RE002: introduceer de autosport in jouw stad

Bridgestone is een Japanse producent van auto- en truckonderdelen en een oude bekende in banden. Sinds 2015 is Bridgestone de grootste producent van autobanden ter wereld. Die positie heeft het bedrijf niet zomaar in de schoot geworpen gekregen. Het bedrijf doet uitgebreid onderzoek naar materiaal en nieuwe technieken om banden van hoge kwaliteit te produceren, en kijkt naar de autosport om ook van alledaags rijden wat bijzonders te maken.

Bridgestone Potenza RE002: tot in de kleinste hoekjes

De Bridgestone Potenza RE002 is een sportieve band voor in de stad die inspiratie heeft opgedaan op het racecircuit. Scherp en precies om met de kleinste veranderingen in het wegdek om te kunnen gaan, en met veel grip en een stabiele wegligging. De Potenza is een zomerband geschikt voor alle typen personenauto’s en is beschikbaar via Tirendo.nl.

De Bridgestone Potenza RE002 presteert onder druk. In het stedelijke verkeer wordt er heel wat met een band gegooid en gesmeten. En zo hoort het ook! Met een Bridgestone komt alles wat het bedrijf in de afgelopen decennia heeft geleerd op het gebied van bandentechnologie en materialen als het ware samen daar waar de band het wegdek raakt. En dat voel je! De Potenza vreet zich in wegdek, zo veel grip! Een fantastische ervaring voor iedereen die een passie heeft voor rijden.

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Vind uw

Potenza RE002

hier!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info